Post by eltheatsubsphosni on Mar 14, 2022 16:38:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ MTG Card Scanner Delver Lens ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MTG Card Scanner Delver Lens IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira beskonačne točke ▞▞▞
▞▞▞ MTG Card Scanner Delver Lens 2022 version ▞▞▞
Uvelike mi je olakšao život dok sam radio s velikom kolekcijom. Volim to!
Magic the gathering cards wow, na putu su gore, volim aplikaciju, samo bih volio da mogu dobiti malo bolje cijene.
Izvrsna aplikacija
Sviđa mi se ova aplikacija i želio bih preporučiti prijateljima
Radi većinu vremena, ali za neke kartice koje imaju značajku bez obruba čini se da ne želi pokupiti većinu vremena. Na primjer, trebalo mi je sat vremena da ga natjeram da pokupi moju Vatrenu Emanaciju bez granica, ali jednostavno sam odustala. Međutim, uspio sam ga natjerati da pročita normalnu verziju kartice nekoliko sekundi kasnije. Neka ti je Bog u pomoći ako imaš karticu koja je i bez obruba I od folije. Općenito, unatoč nekim poteškoćama, mislim da je ova aplikacija prilično korisna unatoč nekim problemima tu i tamo.
Nakon mjesec dana korištenja ove aplikacije shvatio sam da nisam pretplaćen i brzo sam pritisnuo taj gumb. Ovako je ova aplikacija dobra. Za ovo treba platiti ljude. Koristim ovo za učitavanje svojih fizičkih popisa špilova na moxfield. Za to je suludo. Stvarno želim dati 5 zvjezdica, ali izgleda kao da se petljate s vašim algoritmima ispisivanjem novog mnoštva varijanti. Imate problem s identificiranjem proširene umjetnosti i folija. Ako nešto propustim, javite mi. Sve u svemu, fantastična aplikacija.
MTG Card Scanner Delver Lens Underholdning xca
Ovome dajem dvije zvjezdice, s razlogom. Kopnene karte najčešće se skeniraju kao umjetničke kartice, folije se rijetko prepoznaju kroz skeniranje i nekoliko puta je dala pogrešnu karticu u potpunosti za otočnu kartu. Ja nemam boneyard, ali želim. Confused Gutterbones za Black Lotus 9 puta.
Imao sam tonu kartica za sortiranje, više od 1000, na najmanje 5 različitih jezika. Sve sam napravio u jednom danu s DL-om. Zapravo volim ovu aplikaciju.
Fantastičan sustav upravljanja karticama. Mogao bi koristiti nekoliko značajki u opcijama razvrstavanja kartica. Pretraživanje više od jedne opcije za grupiranje i sortiranje, tj. grupiranje po vrsti i sposobnostima ključnih riječi, a zatim sortiranje po boji. Također bi bila dobra značajka više oznaka. tj. ako je kartica označena "neg/neg counter, proliferate" to bi bile zasebne oznake umjesto jedne. Ako više oznaka uzrokuje duplikate pri razvrstavanju po oznaci, duplikati bi mogli zamijeniti "x1, x2, xN" s "x*"
Moja omiljena MTG aplikacija, izvrsne opcije
Za sve koji se žale/imaju problema sa starom aplikacijom u odnosu na novu: izradite sigurnosnu kopiju iz stare, a zatim deinstalirajte tu verziju aplikacije. Prenesite datoteku sigurnosne kopije u novu aplikaciju. Doslovno se ništa drugo nije promijenilo. I dalje je ista nevjerojatna aplikacija na koju smo se svi navikli, samo su je morali malo dotjerati iz pravnih razloga (koliko se sjećam).
Nije moguće uvesti jednostavnu datoteku s jednom karticom po retku
PRLJAVA DJECA SE UJEDINITE. Izvanmrežna aplikacija za putnike MTG. TRGOVINA, TESTIRANJE, POBOLJŠANJE, KRIŽNE REFERENCE, SPREMANJE LISTE DEKLA, TOLIKO NAČINA KORIŠTENJA OVE APLIKACIJE I STVARANJA ČUDOVIŠNIH ŠILOVA... SAMO ODLIČAN
MTG Card Scanner Delver Lens Entertainment qwk
Ja sam obožavatelj!
MTG Card Scanner Delver Lens Розваги gtc
Sjajna aplikacija. Postoji li način za izvoz dvostranih naziva kartica u cijelosti?
Dobro
Najbolje razdoblje aplikacije za MTG skeniranje i praćenje kartica
Sjajna aplikacija. Ovdje sam od početka. Nastavi s dobrim radom.
Nevjerojatno jednostavan za korištenje i sveobuhvatan, toplo se preporučuje
Dust Settle 3D - Galaxy Attack আর্কেড dcal
To je u redu aplikacija za skeniranje, ali nije dobra u traženju kartica. Tvrdi se da je najbolji, ali manabox je NAJBOLJI za organiziranje i probiranje prema vašim potrebama. Nemojte tvrditi ako to ne možete podržati!
Vrlo jednostavan za korištenje
Sučelju je potrebno malo da se naviknete na organiziranje kartica, ali jednostavno kada se naviknete. Vrijednosti kartica su daleko.
Drago mi je da se ovo vratilo, to je najbolji resurs za upravljanje naplatom. Ako odvojite vrijeme da skenirate svoje karte, možete pregledati popise špilova za ono što vam nedostaje i naručiti ih u roku od nekoliko sekundi!Do sada ova aplikacija radi, morao sam nekoliko puta skenirati nekoliko kartica jer su skenirali na krivoj kartici, ali moja djevojka kaže da trebam novi telefon jer mi je kamera užasna pa mislim da to nije aplikacija.
Ova aplikacija je fantastična! Skener radi vrlo dobro; povremeno ima problema s crnim kartama ili potpunim kartama. Međutim, prava vrijednost ove aplikacije je mnoštvo načina na koje vam omogućuje upravljanje, sortiranje i organiziranje vaše zbirke. Volim što mogu na prvi pogled vidjeti što imam gdje! Osim toga, značajka prilagođene oznake izvrsna je za pripremu ideja za EDH špilove!
Ova aplikacija je super. Najbolji u svojoj vrsti. No, nova verzija nema "sortiranje po umetanju" Tako da kada se kartica skenira u veliki popis gubi se dok se ne pretraži. "Razvrstaj po umetanju" učinilo je vrlo praktičnim vidjeti što je upravo dodano. Nadam se da će se ovo na neki način vratiti. I dalje je odlična aplikacija.
Pokušaj skeniranja kartica mnogo, mnogo puta, aplikacija ne radi.
Kartice nedostaju u bazi podataka pa ih ne mogu dodati. Skener je pogođen i promašen. Nedostaje dovoljno da ga ne želim koristiti.
Ne mogu se prijaviti za račun. Osim te sjajne aplikacije.
Fantastičan softver za prepoznavanje slika olakšava skeniranje i dodavanje kartica. Za razliku od drugih aplikacija s odličnim skenerima, Delver Lens vam omogućuje razvrstavanje kartica po trenutnoj cijeni. Druge aplikacije imaju samo jednu ili drugu značajku.
Uklonjene su neke značajke kada su promijenili aplikaciju
Imam više od 51000 inventara kartica pomoću ove aplikacije i koristim je kako bih izbjegao svoju prijašnju uobičajenu pogrešku pri kupnji ili trgovanju karticama koje već posjedujem.
Nevjerojatna aplikacija. Omogućio mi je da sortiram cijelu svoju kolekciju i pronađem vrijedne dragulje za koje nisam ni znao da ih imam. Značajka skeniranja je također vrlo zgodna. Ovo je najbolja aplikacija koju može imati svatko tko želi pratiti svoju kolekciju.
Nevjerojatno, pokušajte s nižim svjetlom ako ne radi dobro, odsjaj će pokvariti očitavanje