Post by eltheatsubsphosni on Mar 14, 2022 16:59:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Worms 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Worms 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Злом нескінченних ключів ▞▞▞
▞▞▞ Worms 3 2022 version ▞▞▞
Понад місяць з моменту останнього оновлення, і їм, здається, байдуже, тому багато людей скаржаться на безперервний збій, він працює лише трохи, тому ви не можете подати запит на відшкодування
Заплатив за цю гру. І тепер він не хоче працювати, він завантажується, а потім виганяє мене.
Worms 3 Arcade uox
Чудова гра, поки я не встановив оновлення сьогодні. У мене не було жодних помилок або потреби покращення, але все одно встановлено. Тепер все, що я отримую, це екран завантаження. Це воно. #повільнийхлопок
Я завантажував гру раніше, але коли я намагаюся це зробити зараз, з'являється код помилки 905, допоможіть, будь ласка
Збій, перевстановлений збій. Гарна гра, але неможливо грати через усі проблеми з аварійним завершенням програми
Я заплатив за цю гру, і тепер я більше не можу грати в неї, тому що версія in sin більше підтримується з мого телефону, у мене є Pixel 2 Xl з Android 10. Будь ласка, оновіть або поверніть гроші. Дякую
У гру здебільшого не можна грати. Кнопки несумісні з екраном, тому ви, можливо, намагаєтеся ввімкнути, але кнопка не розпізнає, що ви натискаєте. Ваша команда хробаків часто виходить з ладу і не вживає дій чи випадкових дій без видимих причин. Хотів би отримати відшкодування.
Мені доводиться видаляти та перевстановлювати щоразу, коли хочу грати в цю гру.
Отримання гри зараз
Повірте іншим відгукам. Це ніщо не схоже на грайливість оригіналу. Контроль жахливий.
Звикання
Worms 3 Arkade agk
Потрібне оновлення0
Спробував це на ігровому пропуску... якби я заплатив за це повну ціну, я б не був щасливий! Ігровий абонемент також не варто купувати
Більше нічого не можна запропонувати, окрім тих самих старих (аудіо/контрольних) помилок, які були в нього завжди, і одноразової системи бонусів «картки», яка не додає до гри нічого, крім ускладнень. Дає вашій батареї черв'яків - голодних! В іншому випадку, це все ще Worms – чудово грати... за винятком численних помилок, що порушують гру. Більше нічого - видалено.
Основна гра чудова/класична, але з цієї причини для мене не працює онлайн-функція. Він ніколи не надсилає мою чергу, і після невдачі програма перестає підключатися до сервера.
На жаль, він використовує багато пам'яті телефону, замість зовнішньої SD-карти.
Він зелений
Здається, що матчі пошкоджені, і ви програєте всі свої ігри. Коли це працює, це чудова класична розвага з хробаками.
Гарна гра, як у старі часи. Було б добре лише багатокористувацький режим у режимі реального часу (через Bluetooth або так).
Worms 3 Arcade uox
Я не отримую сповіщень, коли моя черга. Все інше чудово. S6 Edge, працює Lollipop 5.0.2
Працював приблизно годину, потім вийшов з ладу і продовжував зависати щоразу, коли я його вмикав. Гра дуже весела, коли вона працює, тому я зміню 5 зірок після того, як проблему буде вирішено, а поки тільки 1 зірка. Мене дуже дратує, що гра, за яку я заплатив, не працює. Спробував перевстановити, але це не вирішило.
Постійно збій. Більше навіть не можу відкрити програму. Неприйнятно для платної гри.
Чудова класика, але користувальницький інтерфейс жахливий. Прокручування місцевості є болючим, а елементи керування напрямком дуже мало точні.
Worms 3 Аркады ljpi
Після використання пропуску на купівлю капелюха за 0,00 він вийшов з ладу, я видалив очищені папки. Не дивно, що це більше не працюватиме. Схоже, що він зависає на ресурсах dl, а потім щоразу виходить із ладу.
Проблеми з підключенням до Інтернету плюс, якщо у вас є остаточна версія Android, гра не компактна на 100%
чудова весела гра, я грав у неї завжди і люблю насильство
Команда 17 та їхні Worms були моїми улюбленими з часів Amiga. Я встановив це на свій Pixel 4, і не було жодних збоїв, як згадувалося в інших. Однак звукові ефекти затримувалися на 1-2 секунди, що зіпсувало мені враження.
Онлайн гра сповільнюється, ненавиджу чекати сповіщення, просто хочу грати одну гру за раз від початку до кінця. Також для легкого виходу з системи та повторного переходу. Крім того, якщо гравець не потрапить на хід через тиждень, він повинен завершити гру
Купил гру , а вона не запускається ( сервера не працюють)
Оновлено через 3 роки. додала зірка- Граю в ігри Worms з 1998 року. Єдина гра, в яку я все ще граю на своїх пристроях після такого тривалого часу. Ніколи не старіє. Так багато способів гри та безліч варіантів гри. Worms 3 — це, безумовно, найкраще, що вони зробили з часів Армагедону та World Party. - Поверніть чарівну кулю, спеціального конструктора карт і створіть телепорт, який дозволить вам телепортувати ворожого хробака.
Людина, яка першою поміщає своїх черв'яків, знаходиться в дуже невигідному становищі, оскільки наступна людина може розмістити своїх черв'яків і відразу ж має черга вбити хробака. Мені особисто ця гра не сподобалася, але якщо ви великий шанувальник хробаків, ви все одно захочете її.
Справді весела гра, але режим кампанії був коротким, а швидка гра не дозволяє встановлювати рівень складності (або будь-що інше, якщо на те пішло).
Чудова гра Team17, як завжди. Могли б скористатися деякими старими функціями Worms2 та Worms Armageddon. Загалом це весело і навіює спогади.Я не дуже возився з налаштуваннями, але не очікую такої свободи, яку ви мали у консольних або ПК версіях. Я на півдорозі через кампанію, але AI дійсно тупий. Я сподіваюся, що штучний інтелект так часто вчиняє самогубство під час кампанії навмисно, і я сподіваюся, що десь для цього є налаштування принаймні для митних ігор.
Люблю цю франшизу вже більше 10 років. На моєму Samsung Galaxy s4 це зависає до неможливості.
Більше не працює, каже, що це було зроблено для старішої версії Android.
Звичайно, це найкраща і найвеселіша гра назавжди. Але він виділяє багато тепла, тому я не можу повністю грати за одну гру
Щойно отримав примітку 4, і я знову завантажив її. .. на примітці 4 елементи керування не працюють належним чином, вони не реагують на повороти вліво, не працюють лише праві повороти
Зруйнував франшизу хробаків за допомогою цієї невідповідної версії. Постійно клацав, і я відчував розчарування. Я сподівався закінчити онлайн-гру, але так і не зробив через затримку гри.
Гра хороша, весела. Але останні кілька тижнів я не можу увійти на сервер, на екрані просто вікно "зв'язатися з сервером"...
Pop Breaker: Blast all Cubes Mõistatusmängud fgw
Неможливо грати без підключення до Інтернету. Це нудно. Виправте це, і я поставлю 5 зірок. Редагувати після відповіді: а що, якщо гра хоче перевірити свою ліцензію, коли ви перебуваєте у відпустці за кордоном без Інтернету? Ви облаштовані на решту подорожі. Ще раз виправте це.
Люблю це найкраща гра, яку коли-небудь створювали, я також шанувальник хробаків ultimate mayem, продовжуйте гарну роботу, хлопці, я впевнений, що ви будете робити більше ігор з хробаками, люблю гру, до побачення
Гра весела, але зациклюється, якщо ви ввійдете в Google. Єдиний спосіб виправити це – очистити сховище та кеш програми. Залишайтеся без облікового запису Google Games, і все буде добре.
Класична чудова гра підведена поганим керуванням