Post by eltheatsubsphosni on Mar 14, 2022 17:02:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Solitaire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Solitaire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal glitch érméket ▞▞▞
▞▞▞ Solitaire 2022 version ▞▞▞
Jó kártyajáték
Túl kicsi/nehezen látható
Évekig tart a betöltése
szórakozás!
Ne telepítse. Kémprogramnak tűnik (bizonyos típusú vírus), miért kell induláskor futnia és a hálózati adatokat nézni?! Nagyon gyanús, tekintve, hogy ez a SOLITAIRE! miért is kell adatokat küldeni az interneten keresztül? Mit küldesz oda? Hagyd abba a kisgyerekek átverését!
Szundi fesztivál
Solitaire Карточные cud
Nem fair, ha döntetlen, de jobb a pontszáma. A házat is kivágják.
Solitaire Карточные cud
Egy nagyon furcsa pasziánsz játék. Megbüntetik, ha kilép a játékból? Még az sem világos, hogyan kell csinálni valamit.
Solitaire Kort kdiq
Többet is játszottam, nem nyerhetsz
Őszintén szólva elég csalódott. Azt hittem eredeti, de nem az. Kiegészülsz másokkal, akik jóval a rangod felett állnak
Word Tango: permainan kata Perkataan vga
Nem szeretem, hogy a játékban hibák vannak, és az általam választott kártyák nem mennek oda, ahová kellene, amikor először megérintem a kártyát, de ezt leszámítva a játék nagyszerű.
A pasziánsz szó szerint azt jelenti, hogy egyedül kell játszani... miért ne tudnám? A kezdeti játék után csak olyan menüopciók vannak, amelyekkel online játszhat másokkal és csatlakozhat a versenyekhez.
Nagyon jó
Nagyon megnyugtató
A kártyák túl kicsik ahhoz, hogy a telefonon lássák
Szeretem a sima pasziánszokat. Nem szeretek mások ellen játszani!
A szerver kapcsolat nem túl stabil, könnyen elveszik
Solitaire Карточные cud
Kiváló játékok
Köszönjük, hogy megváltoztatta a frissítést. Soha nem szűnöm meg szeretni ezt a játékot, és most még élvezetesebb újra játszani. Köszönöm.
Újra értékelem a fejlesztő válasza miatt, nagyon kevés fejlesztő válaszol, vagy egyáltalán nem törődik egy személy problémájával, az alkalmazás használata szórakoztató, és a fejlesztés ugyanolyan fontos, mint a felhasználó számára. Köszönöm Michael Ps eredeti aggálya offline lejátszásra vonatkozott adatok felhasználása nélkül. Kérjük, frissítse, és tudassa velem, ha ez megtörtént
Szörnyű! Kicsi a kártyaolvasáshoz, és szeretek egyedül játszani. Sok késés is, amikor megérinti a kártyát játszani. Összességében nem érdemes játszani!
tetszik
Még mindig megértve. Később újra értékelni fog.
Szerintem ez lenne a legjobb pasziánsz
Imádom ezt a játékot, mert elgondolkodtat
Nincs "tipp" gomb amit találnék... különben nagyon jó lenne!
Mosoly
Wow, milyen jó online játszani
Nem hiszem, hogy nekem való
Nincsenek hirdetések =)
Solitaire Карточные cud
Örömömből és kikapcsolódásból játszom. Ez megterhelő. A kártyákat nehéz olvasni
Tetves
Nos, azt hittem, hogy nagyon jó pasziánsz játékos vagyok...amíg ide nem kerültem!!!lol...csak remélem, hogy jobb játékos leszek, ahogy tudom, hogy az leszek. Légy KÉSZ a "biztonsági öv bekötésére"...
Nem töltődik be. Miért kell az alkalmazásnak magát frissítenie a Play Áruházon kívül?
Pénz Pénz Pénz ez nem ingyenes. 2020. január 29. 2020.04.04
Szórakoztató többjátékos Klond**e pasziánsz játék. Játssz zsetonok nélkül (nincs fogadás), játszhatsz elég jól ahhoz, hogy pozitív zsetonegyenleget tarts, vásárolhatsz többet, vagy játszhatsz egy kis ingyenes napi kerettel. Reklámok szinte nem léteznek. A fejlesztők nagyon érzékenyek. 😃
Megnyitva az alkalmazást, rögtön az jutott eszembe, hogy nem néz ki tisztán a népszerű pasziánsz-alkalmazásokhoz képest. Főleg a kártyán lévő szöveg és képek kicsik és keskenyek voltak. A kártyák gyors mozgatása észrevehetően lassú, mert nyilvánvalóan szükség van a wifire? Még a felfedett kártyák is időbe teltek, mire felborultak. Úgy döntött, hogy nem érdemes megtartani, és eltávolította.
Ez nagyon tetszik. Jó játék. Nincsenek hirdetések. Ez lett a pasziánszozásom.
Boss játék, bár a játékgépnek többet kell fizetnie. XXX