(Android) Demon\u0027s Choice: Choices Game RPG daha fazla kristal kesmek
Mar 14, 2022 17:05:55 GMT -5
Post by eltheatsubsphosni on Mar 14, 2022 17:05:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Demon\u0027s Choice: Choices Game RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Demon\u0027s Choice: Choices Game RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla kristal kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Demon\u0027s Choice: Choices Game RPG 2022 version ▞▞▞
Oyunu beğendim ama çok okunuyor ve düşündüğüm kadar korkutucu değil
Şimdiye kadar çok ilginç bir hikaye! İyi yazılmış ve seçimler çok önemli hissettiriyor
Bu uygulama, ciltler için jeton talep etmeseydi veya ücretsiz jetonları çok daha hızlı yüklemek için izlemeniz gereken reklamlar olsaydı harika olurdu. Tek eleştirim bunlar.
Verilerimi almama izin vermiyor. Veri kaydetme sisteminin çok fazla iyileştirmeye ihtiyacı var.
Bu oyunun biletlerinin ve anahtarlarının olmaması bile benim için büyük bir bonus. İstatistiklerin işleyişini seviyorum. Ayrıca birkaç gün önce bir cpl'ye başladığımı ve sadece 4. bölümde olduğumu söyleyeceğim ama şimdiye kadar çok iyi. Buna 5 yıldız vermememin nedeni, ödüllerin iyi olduğunu, ancak oynanan iyi bir oyun için biraz daha cömert olmam gerektiğini düşünmem.
Bu oyun çok büyüleyiciydi!! Tek bir seçimle hikayede çok fazla değişiklik var, devam edin bir sonraki güncelleme geliştiricilerini bekliyorum!!
Bu tür oyunları seviyorum. En sevdiğim türler arasındalar ve oynaması eğlenceli olduğu kadar merak uyandırıyor.
Ayarına rağmen, keyifli bir okumadır.
2. bölüm şimdi başlıyor. Çok keyifli.
Sonraki bölümler ne zaman gelecek? çok uzun sürüyor
şimdiye kadar iyi.
Onu çok sev en iyi yaptığın şeyi yapmaya devam et
Kaydırma güzel ve kolaydır. hikaye çizgisini beğendim
Şimdiye kadar gerçek eğlenceli ve iyi yazılmış bir hikaye, onu görmek için sabırsızlanıyorum.
Demon's Choice: Choices Game RPG Игре улога bve
İlginç
Bu hikayeyi çok önemsiyordum. Sonu kesinlikle hayal kırıklığı yaratıyor ve okuyucuyu kör ediyor. 5 yıldız vermek istemekten tek yıldız vermeye geçmem yeterince kötü.
Bu oyuna bu kadar bağımlı olabileceğimi sanmıyorum, çok eğlenceli......... Tüm okuyuculara tavsiye edeceğim. Deneyin ve en çok onu seveceksiniz.
Demon's Choice: Choices Game RPG Рольові lgy
Portakallar her zaman bildiğim gibi sonsuza kadar emindir.
Yetişkinler için mükemmel bir seçim macera oyunu. Düzen kullanıcı dostudur; gezinmek çok kolaydır. Estetik iyidir. Hikaye karanlık ve heyecan verici. Görselleştirmesi ve iyi düşünülmüş seçimleriyle sizi içine çekiyor. Bu şaşırtıcı bir şekilde düşündüğümden çok daha iyi ve daha ilginç. Yapabileceğim tek öneri, şu anda aldığımızdan daha fazla video izlenecek olsa bile, sonraki bölümlere devam etmek için ücretsiz jeton kazanmanın daha fazla yolu.
yazmayı seviyorum
Zamanı için neye ihtiyacı varsa ona hizmet ediyor, zamanın geçmesi gerektiğinde mutlu yerime bir yolculuk.
Bu ilginç bir oyun
Buraya kadar iyi okumalar. Ve seçimlerimin hikayeyi etkilemesini seviyorum, ancak istatistiklerimden herhangi birinin hikayeyle ne ilgisi olduğunu henüz bulamadım. Tek bildiğim, önemli oldukları. Ama belki bir ya da 2. bölümdeyim.
Videoları izlemeden veya Yükseltmeden devam edemeyene kadar sevdim .... gerekli jetonları kazanmak için yeterli yol yok
Güzel bir uygulama olduğunu bilmiyordum...
Bu hikaye oyunundan gerçekten zevk aldım
Harika bir hikaye ama para alamıyorum
Demon's Choice: Choices Game RPG Rol ijro etiladigan upsg
güzel hikaye merak uyandıran akış
maceracı
Çok iyi teşekkürler
Konuyu ve reklamların oldukça ılımlı olduğu gerçeğini seviyorum. Başka bir bölüm için sabırsızlanıyorum!
Delight Games'ten beklendiği gibi parlaklık. Başka Bir Harika Hikaye Oyunu!
Adventure Chef: Merge Explorer புதிர் obth
onu seviyorum harika bir iş. balık gibi bağlandım
Her şey güzeldi...yazardan sadece bir rica,lütfen narissa veya inuxius'a zarar verme...görünüşe göre o çifti çok seviyorum...lütfen aziathelle onları incitmesine izin verme...yoksa ne yaparsan yap
Grafik veya kontrol yok, bu yüzden 1 yıldız verdim...
Bir iblis olduğum için şanslıyım çünkü okumak çok harika! Bir nevi hayatta kalma. Beni kötü şeylerden uzaklaştırıyor ve onunla çok iyiyim. Bu hayatta kalmak ve avlanmak içindir ve HİÇ SİLMİYORUM!!!
haham
Çok zor ama buna değer!!
çöp gucci
1 Bunu seviyorum 2 Bunu harika buluyorum ve 3 Ona delicesine aşığım
Genel olarak harika bir oyun ama jeton sistemi...