Post by eltheatsubsphosni on Mar 14, 2022 17:09:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Word Rings 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Word Rings 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ промо кодови ▞▞▞
▞▞▞ Word Rings 2 2022 version ▞▞▞
Овај низ је још бољи од првог. То вас тера да користите свој мозак док се забављате, као и да вам одузима додатно време.
Word Rings 2 Igre riječima tkm
Савети би требали бити ЈЕФТИНИЈИ! Али свиђа ми се игра.
Нема јасних упутстава када први пут почнете. У реду је
Игра са знањем.
Пронађите одговоре у збрканим словима од једног или два скупа. Имам једну замерку што тачке за слова нису довољно тамне да се виде, морате пажљиво погледати тачке. Понекад их погрешно рачунате јер су тако лагане.
Забавно и изазовно
То је супер
Веома изазовно и забавно за игру.
Дивна игра
Прстен 2
Наводи човека на размишљање.
Много нивоа. Таман прави изазов. Требало би да постоји опција да замолите Фацебоок пријатеље за помоћ.
Hyperforma Premium آرکید qxs
Тако забавно
Први сам нашао прилично тешко јер нисам био сигуран шта радим, па сам већ морао да купим новчиће, није било добро објашњено. , али урађено неколико сада, ажурираће вас након неког времена
Неки су тешки, али ја волим изазове!Изазови, али не и нерешиви. Наводи ме на размишљање. Много уживам.
Морао сам да ресетујем телефон и поново покренем све игре. Овај је довољно забаван да се игра изнова!
Добар
Не могу да наставим. Не могу се заглавити. Не могу да користим наговештај због тако скупе цене за наговештаје
Зависност и конзумирање. Није лако, али забавно играти.
Али зашто се трошкови наговештаја повећавају са сваким нивоом? Требало би да буде у могућности да прескаче док не зарадите више новца.
Волим прстенове речи 2
Веома занимљиво И изненађујуће изазовно. Чак научио неколико нових речи!!! То ме је учинило одлучним да не одустанем док сви нивои не буду завршени! Ловед ит!!!
Уживам у играма речима. Овај је забаван.
Једноставно волим 💘 ову игру, хвала.
Прстенови вољене особе 1 волим овај још више.
Више ми се свиђа друга игра од прве. Не морате да прелазите са једне слике на другу.
Anelli di parole 2 Giochi basati sulle parole ydpm
Одлична вежба за мозак
ЗАВИСНИКА!!!!! ВОЛИМ ОВУ ИГРУ!!!
Одлична игра! Сати забаве користећи свој мозак за размишљање ван оквира! Систем бодова би ипак могао бити мало бољи!
Понекад изазовно. Али добра игра вас тера на размишљање. Као што показују колико слова.
Тера вас на размишљање. волим то
Сјајне мозгалице
Волим прстенове речи 2.
Веома изазива зависност и заиста вас тера на размишљање
Некако ме наводи на размишљање, свиђа ми се. Надам се да се не заглавите!?!?!
У ствари морате размишљати са овом игром. Довољно тешко, али и даље забавно.
Још изазовније
Добра игра тежа од прве. Заглавио сам се
Anéis de palavras 2 Palavras gxw