Post by eltheatsubsphosni on Mar 14, 2022 17:12:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dream League Soccer 2022 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dream League Soccer 2022 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sonsuz paralar ▞▞▞
▞▞▞ Dream League Soccer 2022 2022 version ▞▞▞
Transferde oyuncumu içinde gitmiyorum o kolay yolda ilerlemek ve ilerlemek zor ve sıkıcı gidişle başlamıyorsun
Oyun ve en son güncelleme güzel, akışı seviyorum.. ama sadece şunu sormak istiyorum, neden ağım 5 golle önde olsam bile kaybettiğinde oyunu kaybedeceğim, lütfen en azından bir şans verin. Berabere. İkincisi, bölümler çok katı, terfiye ulaşmak için tam bir saat harcıyorum ve bir maç beni tekrar bir bölüme başlamam için geri götürüyor... Burada çok zor.. en azından birini belirlemek için her bölümde bize fazladan bir maç ver terfi veya düşme.. uzatma ve cezalarla...
Dream League Soccer 2022 Sport gis
Son güncellemeyi oyundaki oyunyi batırmış
Türk futboluna neden çıkmıyoruz?
Oyunun kalitesi düşmüş. Dls 20'den sonra oyun bir zamanlar sahip olduğu harika grafikleri kaybetti. Artık oynarken oyuncuların forma numaralarını bile göremiyorsunuz ve oyunun şu anki durumundan dolayı o kadar çok donuyor ki neredeyse dayanılmaz. Yorum gelişti, bu iyi. Kalecilerin önceki taksitlere kıyasla şimdi ne kadar gelişmiş olduğunu seviyorum. Yine de bir finalin sonundaki gibi oyuncular için sezon sonu eklenmesini isterim. Ve bundesliga'yı ekleyin. Onların varlığına ihtiyaç var
Güzel yükseltme.... iyi grafikler ama başka bir oyuncu almadan oyuncuları serbest bırakmak can sıkıcı.
Çevrimiçi erişilebilir spor pazarını keşfettiğimizde. Ardından, dünya çapında en çok sevilen ve oynanan oyun olarak kabul edilen Futbol
Ben bir şeyim yapmadım ama ban yedim niyete
Dream League Soccer 2022 Sports tae
Bana göre bu güzel bir oyun ama Robert Lewandowski, Leroy sane',Aaron Wan-Bissaka gibi bazı oyuncuların henüz piyasada bulunmadığı bir soruna dikkat çektim ve bu yüzden ona 3 yıldız veriyorum ama sonuçta güzel oyun.
Dürüst olmak gerekirse, bu dört buçuk yıldızı tek bir şey için verirdim, çünkü Para, oyuncu satın almak veya stadyumunuzu yükseltmek için asla yeterli paranız olmaz, ayrıca kit stilleri satın almak çok fazla elmasa mal olur, lütfen kit düzenleme maliyetlerini düşürün ve bir dahaki sefere birkaç varyasyon daha ekleyin, bunun dışında bu oyun oldukça iyi. Bir de devre arası lütfen reklamları kaldırın🙃😁❤️🥰😎
Bu oyun eskisi gibi değil kontrolör kendi kendine duruyor ateş düğmesi çalışmıyor bazen oyun kilitleniyor Güncellemenin hiç iyi olmadığını anlamıyorum😔😔😔
DLS 2022, kaldırılması durumunda onu harika bir oyun haline getirecek birçok sınırlamaya sahip iyi bir oyundur. 1. Tek oyunculu kariyer modu ve yol boyunca oyuncunun gelişimi. 2. Daha fazla diziliş ve taktik. 3. Geçmişteki efsane oyuncular ve ekibimiz arasındaki maç. 4. Gösteri modunda rakip takımların seçilmesi. 5. Kutlama durumu atq hareket eder.
Spor Oyunları 692 · Football Manager 2022 Mobile v13.0.4 FULL APK – TAM SÜRÜM. Maç Sonucu. Dream League Soccer 2022 APK: Dream League Soccer
Oyuncuların dayanıkları iyi durumda ilk yarıda bile çok fazla aşındırılması gerekenden çok iyi
Omegapostmortum Fenerbahçe 2022 dream league soccer 2019 yeni ... Soccer Logo Spor Grafik tasarım, tasarım, oyun, amblem, spor png spor,
Yapacağınız oyun ben ... Ya gol takımında oyun oynuyor bitiyor oynamak çok kolay yoruluyor!!!!! bir çözüm bulunmalı !!!!
Sağda veya soldan atağa geçince defanslar gidiyorlar biraz okursuz aşağı yukarı ve gol atıyorlar
Bu oyunu çok seviyorum Oyuncu almanın kolay yolu olsa iyi olur çünkü bize verdiğiniz oyuncular çok zayıf ve çabuk yoruluyorlar
İnternetim üzerinden modemin üreterek internete giriyorum!
dream league soccer 18 para hilesi android oyun club ...
Dream League Soccer 2022 oyunuyla hayallerindeki takımı oluştururken aynı zamanda kendi stadyum ve tesislerinizi ... Kategori: Android Spor.
oyunda çok kolayiyo ve zor takım yok alınabilenlerden top çok kolay yada zor takım yok alınabiliyorinden top çok kolay yada uzaktan kullanım deniyorum şut satında kaleci bir gidişi benim geliştirmeleri uygulamaya dönüşken rastgele jsjdjffrjhd
Dream League Soccer 2022 Sportspel fphm
Dream League Soccer 2022 APK Dayı iparorratz.es 2022.01.13. Dream League Soccer 2021 MOD APK indir ANDROID OYUN CLUB Sling drift hile apk sınırsız para
Lütfen bu oyun aracılığıyla nasıl para kazanırız 💰..... 🎮 Bu yeni sürümde birçok hata var, rakiplerden gelen uzun paslar ona bir gol getiriyor 🥅, rakiple mücadele topu alıyor 🏀, Pas ayağını 🦵 kaçırıyor ve çok daha fazlası ...
Oyuna giremiyorum neden bir bilgi olan varmi güncellemeten sora giremiyorum
Dream League Soccer 2022 MOD APK (MEGA HİLELİ), yeni de olsanız ve yeterince yetenekli değilseniz, futbol tutkunuzu uyandıracak. Sadece indirin, MEGA MOD.
Oyun oynanabilirliği çok daha iyi ve yapay zeka artık daha akıllı, buradaki tek sorun şu ki rakip oyuncular kanattan aşağı koştuğunda muazzam bir hız artışı alıyorlar ve kendi oyuncularınızın hızına rağmen onları yakalamak genellikle çok zor. sonra nihayet topa vurduklarında Van Dijk bile sıradan oyunculara kafa atmak için mücadele ediyor. Son sorun, son güncellemeyle ilgili; canlı transfer piyasası genel olarak 79'un altındaki oyuncuları göstermeyecek. Lütfen düzeltin!
1 yıldırım burada oyun kaldırıyorum ya bu bir mantık oyunu oyunu seçmek oyun oynama benim oyuncumu yaklaşın yaklaşamıgırınca otom olarak oyuncu geri çekiliyor yaklaşmak almak almaktan almak yerde oyunuyla küçük olurmu oyunuyla oyundan benim oyunumu nasıl bitireceğinde perfonması olacam benim oyunumu bitiriyorum. Oyuncular8nda ama ne reklamda gösterilecek gösterilecek olan bir çok şey bir oyun olarak kaldırıyorum
Telefonum p 30 lite için kullanıma hazır hale getirebiliyorum zaman feci oynayamıyorum ki daha önce hiç kasmadan yapabiliyordum.
Dream League Soccer 2022 APK. 'u indirme ve yüklemeEn Son Sürüm: 9.03 - Dream League Soccer 2022 APK'u güncelleme: 13 Oca 2022 - Geliştirici: First Touch
Online maçlarda çok hata veriyor kasmalar çok fazla. Birde tam gole gidiyorsun maç bitiyor çok aptalca... Sizin için çabalamak için...
ANDROID OYUN , Dream League Soccer 2019 Hile Cretsiz Indir
Stadyum ve antrenman sahası inşa etme fikri gibi, yıllarca çok iyi bir oyun vardı, çok zor olsa da
Merge Tanks: Idle Tank Merger Vabaajamängud vjc
Oyunu para yüklemeye yüklenirkılıyolar yüklemiyosan tam olarak eziliyorsunuz. O kadar emek harcayamam ama sonuna kadar gidebilirim.
Son güncelleme ile ile üzerinden bir hal, her oyuncu aynı güçte bunca oyunçuları için yaşamak için can atmayı sevenler. 70lik bir oyuncu ile 95lik bir oyuncu arasında fark yok şu an bir şaka. Yazık emeklerimize. Paslar şutlar o kadar kötü ki iğrendim oyundan.
yön çubuğu, son güncelleme güncellemesinden sonra korkunç. Oyun süper hızlı olsa da geçiş gücü seçimi MEGA YAVAŞTIR. Doğru geçmek imkansız...(
Futbolun ne olduğunu anlamanızı sağlar. Eğlenceli ve benim için oynadığımda beni sakinleştiriyor. Ayrıca, sadece oynadığınız yere sahip değil. Ayrıca oyuncu satın alabilir ve stadyumunuzu daha büyük ve daha havalı hale getirmek için yeniden inşa edebilirsiniz. Yapabileceğiniz başka birçok şey var. Söylemeye çalıştığım şey, oynaması inanılmaz eğlenceli ve oynaması çok zevkli bir oyun. Bununla ilgili çok seveceğiniz bir şey, oyun oynarken sizi kesintiye uğratan HİÇBİR ADS olmamasıdır. ŞİMDİ KURMALISINIZ!!
Eğlenceli oyun. Para harcamadan iyi oyuncular bulmak zor.
Bu iyi bir oyun ama bazen kaleci sadece bir oyuncuyu alt etmek için koşar ve ardından rakip takım bir gol atar.
Bu oyun gerçekten gelişiyor ve beni etkiliyor. Ben bu oyunu DLS 2018'den bugüne kadar oynuyorum ve “şimdilik” bu futbol oyununun internetiniz olsun ya da olmasın çok iyi olduğunu söyleyebilirim, umarım geliştirici yeni bir kutlama hedefi ekleyebilir, biraz yeni beceri ve belki de stadyum içinde ve dışında oyuncu ve taraftarlar için yeni tepkiler ve biraz da serbest vuruş seçeneği.teşekkürler!
tek kelimeyle rezalet olmuş durumdayken daha iyi oynanmış hicbir şekilde
Dream League Soccer 2022 Sport haz
İyi grafiklere sahip iyi bir oyun, tadını çıkarabilirsiniz, ancak 3 yıldız veriyorum çünkü sadece daha kolay seviyede iyi oynanıyor
Dream League Soccer 2022 Hileli Apk İndir Full Mod'lu Android Spor oyunu DLS 2021 Apk indir lisanslı mobil futbol yani maç yapma oyununu
Dream League Soccer 2022 ספורט ejnm
Yerel ligler kurulmalı. Teknik direktör modu eklenmeli. Basın, medya, gazete gibi konular da yer almalı
Ya 22 daha güzel diye beklerken hiç bı ileri yok ya aynı maçları başka şey yok oyuncuları tamam için altın biriktiriyoruz kapasite diye ama altınlar boşuna toplanıyor harcamak için hiç birşey yapılmıyor boş yani boktant
Onu seviyorum, kontrol çok yumuşak. İyi yapılmış oyun! *düzenleme: Görünüşe göre burada çok sıkı çalışıyorsunuz. Ama sanırım bir çeşit SCRIPT ekliyor, değil mi? Eski zamanlardaki gibi herhangi bir oyuncu satın almadan 1. Seviyeye ulaşamayacağım. Şimdiye kadar eF**tball ve *IFA yerine sadece bu oyuna güveniyordum.